Translate

luni, 11 decembrie 2017

Miroase a lana !

   Hmmm,,,vino ca miroase a lana !
Exact asa s- a exprimat cineva zilele trecute , cand am participat ca expozant la un targ handmade de Craciun,cu creatii proprii din lana .
Deci este clar ca lana trezeste simturile la viata , pt ca lana ea insasi are viata !
Am incercat sa le explic oamenilor de ce este bine sa poarte lana , de ce o jucarie din lana este ideala in locul jucariei din plastic.De ce este bine sa porti un colier cu margele din lana , ecologic ,ci nu niste margele banale otravitoare din plastic .
F multi vizitatori s -au minunat cand au aflat ca mai exista lana !Ca mai exista oameni care prelucreaza lana . Este trist ca astfel de lucruri nu se promoveaza mai des , ca lumea nu cunoaste , nu este educata in acest sens. Multi m -au felicitat pt curajul si rabdarea mea , au admirat creatiile , le-au pipait ,mirosit , altora le era teama parca sa se apropie de masa cu lana , trageau cu coada ochiului si plecau mai departe ,oprindu-se la masa cu plastic. Un bradut de plastic , in schimbul unui glob din lana este parca mai la moda .
Unu din douazeci de vizitatori a ales o jucarie din lana , cu o placere si o sclipire in ochi pe care rar o intalnesti .
Bucuria a fost reciproca , pt mine inseamna enorm , imi dau seama ,ca acea persoana este exact ca mine .

Copiii bucurosi alergau pe langa masa cu jucarii si ornamente din lana , priveau incantati , parca si -ar fi dorit ceva !Parintii in schimb ii trageau de mana , parca niste stelute din plastic ar fi mai ok !
Atunci le-am facut cadouri ...globuri din lana !Asta am simtit !Lucrurile minunate trebuie sa circule .Nu conteaza sacrificiul si nici faptul ca sunt un artizan in lana sarac , care abia reusesc sa acopar investitia si munca . Este mult mai mare satisfactia ca acel copil va stii pe viitor ca exista si altceva pe aceasta planeta in locul plasticului si va face alegerea corecta .
 Pt ca lana este alegerea corecta , este ceea ce Dumnezeu ne-a lasat pe pamant ,cu un anume scop.
Fibra cu cea mai inalta vibratie ,care datorita elementelor chimice ce le are in compozitie este o adevarata terapie pt minte , trup si suflet . Prin simpla atingere sau purtare lana te transpune intr-o alta dimensiune , iti deschide cai nebanuite .
Te invit sa ai curaj si sa alegi lana !Pe tine cel care vei citi aceste randuri ...si sa dai mai departe !
    Cei care doresc sa se alature acestui proiect de suflet pe care eu l-am numit ,,Drumul lanii si Arta lanaritului ,,...pot achizitiona o creatie din lana la nr de tel 0763386882 ,pe pag de fb.Podoabe din lana , sau la adresa de email dobreliliana73@yahoo.com
     Va astept , cu drag ! MULTUMESC !

Tablou din lana

Pictatul cu lana  Tablou cu Ingeri . Mai aproape de natura ,pt ca natura nu minte niciodata . Alege un tablou unicat din lana pt...